пʼятницю, 22 березня 2019 р.

Вітаємо команду школярів Потоківської ЗОШ І-ІІІ ступенів – призерів VІІ Чемпіонату області з основ підприємництва «Крок до бізнесу»!




21 березня 2019 року команда учнів Потоківської ЗОШ І-ІІІ ступенів (керівник команди - учитель економіки та географії  Ухналь Людмила Дмитрівна)  взяли участь  у ІІ (обласному) етапі VІІ Чемпіонату області з основ підприємництва «Крок  до бізнесу» в м.  Полтаві та вибороли ІІ місце серед 32 команд області.
З метою розвитку творчого потенціалу обдарованої молоді, популяризації і пропаганди  підприємницької діяльності серед учнів, підвищення рівня обізнаності учнівської молоді в питаннях розвитку підприємництва щорічно з   ініціативи Полтавського обласного інституту післядипломної педагогічної    освіти ім. М.В.Остроградського на базі Вищого навчального закладу Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі» проводиться  Чемпіонат  області з основ підприємництва «Крок  до  бізнесу» для навчальних закладів області.
У ІІ (обласному) етапі VІІ Чемпіонату області з основ підприємництва «Крок  до бізнесу» в м. Полтаві  змагались  32 команди (130 учасників) з  різних куточків нашої  області.
І (районний) етап VІІ Чемпіонату області з основ підприємництва «Крок до бізнесу» у 2018-2019 н. р. було проведено 1 березня 2019 року на базі   Піщанської гімназії Піщанської сільської ради Кременчуцького району. Участь у заході взяли 4(20 учнів) команди з Потоківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Кременчуцької районної ради, Вільнотерешківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Новонознам’янської сільської ради, Піщанської гімназії Піщанської сільської ради (2команди). Використання комп’ютерної програми (тренажер «Міні-маркет») під час проведення змагання дає можливість  автоматично отримати  об’єктивні результати за підсумками запроваджених стратегій кожною командою. Запроваджені творчі заходи у перервах під час підрахунків результатів (презентація команди, реклама міні-супермаркету, ситуативна гра «Міні-шопінг» -реклама-презентація товару) виявили у школярів  креативність та мобільність у прийнятті рішень.
Переможець І етапу Чемпіонату - команда учнів Потоківської загальноосвітньої школи Кременчуцької районної ради - «Комета», яка  стала фіналістом ІІ (обласного) етапу Чемпіонату  і виборола  почесне ІІ місце.
Вітаємо з перемогою!






Підготувала: О.В.Яременко, методист Кременчуцького РМК