вівторок, 19 березня 2019 р.

Всесвітній тиждень грошей – 2019



          З 14 по 31 березня 2019 року для учнів та студентів в рамках «Global Money Week – 2019» відбудуться освітні заходи під гаслом «Навчайся! Накопичуй! Заробляй!».

В Україні глобальна міжнародна навчальна ініціатива вже шостий рік поспіль проводиться за інформаційної та організаційної підтримки Міністерства освіти і науки України, ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти», Національним банком України спільно з ДВНЗ «Університет банківської справи», USAID «Проект трансформація фінансового сектору», Фондом гарантування вкладів фізичних осіб, Незалежною асоціацією банків України.
Долучитися до заходів Global Money Week можуть волонтери, громадські організації, заклади загальної середньої освіти, професійно-технічні та вищі навчальні заклади, фінансові установи, комерційні компанії.
Умови участі, дорожня карта заходів із фінансової грамотності, презентації, сценарії, що запропоновані для використання у роботі розміщено за посиланнями на офіційних сайтах:
 ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти»: https://imzo.gov.ua/events/, Національного банку України: http://globalmoneyweek.bank.gov.ua/, ДВНЗ «Університет банківської справи»: https://www.ubs.edu.ua, Фонду гарантування вкладів фізичних осіб:https://www.facebook.com/fg.gov.ua.


Ресурс: https://imzo.gov.ua/events/vsesvitniy-tyzhden-hroshey-2019/