вівторок, 7 лютого 2017 р.

Подорож у минуле




Швидко плине час... Змінюються події, люди, але залишаються незмінними традиції. Саме такою гарною, доброю традицією в Кам’янопотоківській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів імені М.С.Новохатька є проведення вечора-зустрічі з випускниками минулих років. Зустріч із дитинством, зі шкільними роками – це приємні спогади про школу, вчителів, однокласників.
В суботу, 04 лютого 2017 року на 15.00 годину, до школи завітали випускники 1967, 1972, 1977, 1982, 1987, 1992, 1997, 2002, 2007, 2012 ювілейних років. Для кожного, хто завітав у вечірній час до школи, це довгождане свято. Їм приємно було зустрітися із однокласниками, теперішніми та колишніми наставниками – вчителями школи, поринути у спогади, прогулятися шкільними коридорами, оглянути теперішні класні кімнати. Доля кожного з них вписана в історію школи окремим неповторним рядком.

Пролунав шкільний дзвінок, запрошуючи гостей та колишніх учнів у святково прибрану залу на вечір-зустріч «Подорож у минуле». У привітальному слові директор школи Тетяна Василівна Діхтяренко наголосила, що найбільша гордість школи — це наші випускники, завдяки яким школа і надалі буде процвітати.
Програма вечора була побудована в стилі телевізійного шоу. Ведучі вечора, одинадцятикласники Чирва Дар’я та Яровий Владислав, розпочали свято з святкового випуску телевізійної програми «Надбання школи», де вони розповіли про кожен випуск, зачитали список присутніх випускників, згадали директорів, класних керівників, медалістів кожного ювілейного випуску. Із сумом і щемом в серці присутні,  всі присутні вшанували пам’ять померлих вчителів, своїх однокласників, героїв АТО, які відійшли у вічність.
А потім розпочалася низка інших цікавих телевізійних програм. Тут були і «Розумники та розумниці», і «Що?Де?Коли?», і випуск шкільного Х-фактору, прогноз погоди та цікавий гороскоп, профорієнтаційний виступ учнів 11 класу.
Всю зустріч, поринаючи у спогади, випускники з вдячністю згадували своїх учителів. З задоволенням згадали минуле, різноманітні пригоди та витівки, уроки, шкільні заходи і спортивні змагання. Досить цікавим та пізнавальним був виступ Черничко Любові Олександрівни, випускниці 1967 року. А завершили концертну програму майбутні випускники 2017 року, одинадцятикласники, піснею «Грає сонце».
Атмосфера святкової зустрічі була невимушеною, по-домашньому теплою. Випускники щиро дякували адміністрації школи, вчителям, учням за підготовку і організацію такого приємного і незабутнього заходу.
Підсумовуючи зустріч, директор школи Тетяна Василівна Діхтяренко  побажала щасливої долі і світлих горизонтів колишнім пташенятам – випускникам, які знову порозлітаються, та незримими нитками їхні серця завжди будуть прив’язані до рідної школи.


Статтю підготувала: Бабенко Людмила Григорівна, заступник директора з виховної роботи