суботу, 26 жовтня 2019 р.

ДИТЯЧИЙ ПАТРУЛЬ:ШКОЛА ШЕРИФІВ

25 жовтня в Кам’янопотоківській ЗОШ І-ІІІ ступенів ім. М.С.Новохатька Кременчуцької районної відбулася презентація громадського проекту «Дитячий патруль: Школа шерифів», який реалізовує Громадська Організація «Простір Свідомості». Мета проекту: розбудова довіри учнівської молоді до органів місцевого самоврядування та Національної поліції шляхом проведення правоосвітніх заходів та знайомства дітей з роботою державних інституцій.
На презентації були присутні: сільський голова Кравченко Л. М., директор Громадської Організації «Простір Свідомості» Сира Алла, інспектор патрульної поліції м. Кременчука Отченаш Максим, педагогічний та учнівський колективи.
Учні  взяли участь у фотосесії в обмундируванні патрульної поліції, разом з представниками  поліції виготовляли флікери, вивчали прийоми самооборони та надання першої домедичної допомоги.
Також школярі зареєструвалися на участь у конкурсах: малюнків: «Поліція майбутнього», «П’ять днів з життя сільського голови», есе: «Поліція, міфи та реальність», «Влада. Співпраця. Зміни». Переможці конкурсів будуть нагороджені безкоштовною поїздкою до м. Києва в Академію Патрульної поліції.

Сьогоднішнє дійство - це тільки початок різноманітних  заходів у рамках громадського проекту «Дитячий патруль: Школа шерифів», який триватиме близько трьох місяців. Тому попереду школярів чекає ще багато чого цікавого та захоплюючого.