вівторок, 15 жовтня 2019 р.

Змагання Відкритого Кубку «Лубнимаш»



12 жовтня 2019 р.  у м. Лубнах відбулися змагання Відкритого Кубку «Лубнимаш» з хортингу, організатором  якого  виступив Президент МО ВГО «Української федерації хортингу» в Полтавській області Семигал О.М. Команда  вихованців гуртка «Хортинг» БДтаЮТ Кременчуцької районної ради  в кількості 12 чоловік  на чолі з керівником гуртка Дзюбаном Андрієм Миколайовичем та керівником федерації кунфу та національних єдиноборств «Єдність» Дзюбаном  Сергієм Миколайовичем узяла участь у змаганні. Загальна кількість учасників, які приїхали із Полтави та Лубен, складає 63.
У віковій категорії 8-9 років 3 місця  посіли Дзюбан Владислав та Прохорович Данііл. 2 місце Змєйов Ілля, показавши навички боротьби в партері. На думку керівника гуртка, найкраще виступив Змєйов І., тому що він найдосвідченіший у цій віковій категорії, має відпрацьовану техніку захисту та атаки. А Дзюбану В. та Прохоровичу Д. ще необхідно працювати над формуванням такої риси характеру, як упевненість у своїх  силах.
Серед найстаршої вікової категорії 14-15 років, учасниками якої були Первой Данило, Дейбул Владислав та Зубець Максим, Первой Данило вміло зарекомендував себе, проявивши бійцівські якості у поєдинку, і нагороджений Кубком за 1 місце у змагальному розділі «двобій». Дейбул Владислав  та Зубець Максим вибороли грамоти за 2 місце у змаганнях.
 У віковій категорії 12-13 р. вихованець Овчаренко Олександр одержав грамоту за 3 місце.
У віковій категорії  10-11 років за 3 місцевручена грамота Гримляцькому Денису , для якого участь у змаганні була дебютом.
Команда вихованців Кременчуцького району нагороджена Кубком «Лубнимаш» у підсумковому рейтингу змагання Відкритого Кубку «Лубнимаш».

Керівник гуртка БДтаЮТ «Хортинг» Дзюбан Андрій