понеділок, 5 лютого 2018 р.

Зустріч веселунів та винахідників


Вже стало традицією на початку нового року зустрічатися у дружньому колі усім веселунам та винахідникам. 2018-й не став виключенням і 24 січня у Будинку культури с. Ялинці Кременчуцького району зустрілися шість команд КВН, а саме: команда «Маша і Ведмеді» с.Піщане, «Солянка» с.Недогарки, « 6 кадрів» із Рокитного, «VIP- найкращі» з Поток, «Медові з перцем» з с.Максимівка та «Барбара Стрейзанд» з Білецьківки.
      Команди готують такі конкурси: «Візитка» на тему: «На старт! Увага! Погнали!», «Тріатлон» на тему: «Ціна перемоги – вдалий жарт», відеоконкурс на тему: «Неіснуючий вид спорту», що передбачав створення командами власного короткометражного відеосюжету довільного змісту, що розкриває тему конкурсу, та   домашнє завдання на тему: «Школа олімпійського резерву».
     Можна впевнено сказати, що команди старанно готувалися до участі в грі і показали себе справжніми акторами та гумористами. Але конкурс завжди передбачає місця, тому за результатами оцінювання журі третє місце посіла команда «Маша і Ведмеді» с.Піщане, другими стали «Солянка» с.Недогарки, на першому місці «Барбара Стрейзанд» з Білецьківки.
      Окрім місць журі було визначено міс та містера КВН-2018. Ними стали Балякно Анна та Василенко Владислав з Недогарок.

Підготувала: Т.Донцова, Білецьківський НВК