четвер, 11 січня 2018 р.

Свято педагогічної творчості

У педагогів Кременчуцького району існує добра традиція: кожного року у святкові різдвяні дні велика освітянська родина збирається разом на свято педагогічної майстерності.
         11 січня у Піщанській гімназії виконавчого комітету Піщанської сільської ради зібрались учасники святкового дійства: керівництво району, начальники органів управлінь освітою, директори закладів загальної середньої освіти Кременчуцької районної ради та територіальних громад, методисти відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Кременчуцької районної державної адміністрації та органів управлінь освітою територіальних громад, щоб привітати мудрих  і толерантних, виважених  і вірних обов’язку, наполегливих та цілеспрямованих вчителів української мови та літератури, фізичної культури та фізики, переможців та лауреатів районного туру обласного конкурсу педагогічної майстерності «Учитель року -2018»  та методистів будинку дитячої та юнацької творчості, учасників обласного конкурсу майстерності педагогічних працівників  позашкільних навчальних закладів «Джерело творчості».
          Гостей вітали заступник голови Піщанської сільської ради Компанієць В.А. та начальник відділу освіти, молоді та спорту Павлиш З.В.
         Голова оргкомітету по проведенню конкурс, завідувач кабінету методичного КвашукН.Р.  відзначила, що сьогодні перед освітянами стоять великі завдання - виховати конкурентоспроможного випускника.  Тому повсякденна клопітка робота вимагає від учителя повної відданості справі, наполегливості у  подоланні труднощів, високого професіоналізму.   Вчителі Кременчуцького району готові  до змін, про що засвідчив конкурс педагогічної майстерності.                                                                                        
        Високо оцінили працю конкурсантів голова Кременчуцької районної ради Дрофа А.О. та заступник голови районної державної адміністрації Колесник Є.В.
      З вітальним словом до конкурсантів звернулася начальник відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Кременчуцької районної державної адміністрації Семерянін О.Г. та голова профспілки працівників освіти Чумак А.В.
      Жакун У.Я., помічник-консультант народного депутата України К.В.Жеваго, відмітила, що у конкурсу «Учитель року» є об'єднавчий аспект — зібрати кращий цвіт кременчуцької освіти, поріднити вчителів-предметників з усіх закладів освіти, загалом поділитися тим, чим багаті школа і шкільне життя.  Передаючи вітання від Костянтина Валентиновича Жеваго, вона вручила грошові винагороди конкурсантам.
       Святкову атмосферу в залі підтримували учасники художньої самодіяльності Піщанської гімназії.

Підготувала: Н.Р.Квашук, завідувач РМК