четвер, 18 січня 2018 р.

Інтернет-конкурс "Учитель року-2018"

            Триває реєстрація учасників ІІІ Всеукраїнського Інтернет-конкурсу "Учитель року - 2018" за версією науково-популярного природничого журналу "Колосок"

 Реєстрація учасників ІІІ Всеукраїнського Інтернет-конкурсу «Учитель року – 2018»  триває на сайті  http://kolosok.org.ua/ звершується за день до початку виконання завдань першого етапу.
Графік  Іетапу
НОМІНАЦІЇ
ДАТА ПРОВЕДЕННЯ
Початкова школа
Фізика
27 січня, 11.00-12.00
27 січня, 12.00-13.00
Біологія
Астрономія
24 лютого, 11.00-12.00
24 лютого, 12.00-13.00
Хімія
Географія
31 березня, 11.00-12.00
31 березня, 12.00-13.00

Реєстрація
Про Всеукраїнський Інтернет-конкурс «Учитель року»
       З метою популяризації новацій за напрямами STEM-освіти, пошуку і підтримки ініціативних та талановитих педагогів, які бажають удосконалюватися у методиках формування в учнів цілісного погляду на оточуючий світ, розвивати мотивацію учнів до вивчення дисциплін природничого циклу, виробляти у них дослідницькі та творчі уміння, відділ STEM-освіти, редакція науково-популярного природничого журналу для дітей «КОЛОСОК» та оргкомітет Міжнародного природничого інтерактивного конкурсу «КОЛОСОК» вже третій рік поспіль організовують та проводять Всеукраїнський Інтернет-конкурс «Учитель року» (лист № 21.1/10-577 від 15.05.2017).
Участь у конкурсі беруть учителі початкових класів та вчителі хімії, біології, фізики, астрономії, географії. Участь у конкурсі добровільна, безкоштовна, а його результати оприлюднюються лише за згоди учасників.
Конкурс проходить у два етапи (січень – березень).
    І етап „Учитель-ерудит” – реєстрація розпочинається 1 листопада і завершується за день до початку розв’язування тестових завдань. Кожна номінація (природознавства у початковій школі, фізики, астрономії, хімії, біології, географії) передбачає виконання учасником не менше 30-ти тестових завдань, зміст яких відповідає науковому змісту навчального предмету. Час виконання завдань обмежений. Переможці першого етапу визначаються за кількістю набраних балів із врахуванням затраченого на виконання завдань часу.
     ІІ етап „Учитель- популяризатор” – виконання одного чи декількох творчих завдань із фахової майстерності.
Обидва етапи оцінюються незалежно, загальний бал підсумовується.
            У кожній предметній номінації на кожному етапі журі визначає лауреатів конкурсу. Дипломи лауреатів отримує не більше третини всіх учасників за умови, що вони набрали на відповідному етапі не менше половини від максимальної кількості балів. Лауреати отримують диплом у кожній номінації відповідно: «Початкова школа», «Фізика», «Біологія», «Географія», «Хімія», «Астрономія». Фіналісти у кожній номінації визначаються серед учасників, які брали участь в обох етапах. Переможці визначаються за сумою балів двох етапів. До фіналу запрошуються 5 учасників кожної номінації, які набрали максимальну кількість балів.
          За підсумками журі визначає переможців конкурсу («Учитель року») у кожній номінації, для яких передбачені нагороди: дипломи, річна передплата журналу «КОЛОСОК» та газети «КОЛОСОЧОК», безкоштовна участь у конкурсі «КОЛОСОК» 30-ти учнів школи, в якій працює переможець конкурсу.