середу, 25 січня 2017 р.

Забути кров святу не маєм права!

Сьогодні багато патріотів нашої держави воюють  в зоні АТО, захищаючи свободу, незалежність та територіальну цілісність України. З метою виховання в учнів патріотизму, шанобливого ставлення до Батьківщини, гордості за наших захисників Вітчизни  24.01.2017  у Кам’янопотоківській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів імені М.С.Новохатька відбулася зустріч з  учасниками бойових дій в зоні АТО – Паршком Олександром Леонідовичем та Ковалем Олегом Володимировичем.
Зустріч була проведена для учнів 1-4 класів.Не приховуючи хвилювання, бійців привітала вчитель початкових класів Біла Ольга Михайлівна. Від імені педагогів та учнів вона висловила глибоку вдячність та шану бійцям за їхню мужність, за силу волі і витривалість. Програму заходу супроводжували виступи школярів. В ході зустрічі учасники АТО спілкувалися з дітьми, неохоче згадували подробиці бойових дій, дякували за те, що їх так тепло зустріли у стінах школи.
На завершення учасникам бойових дій від учнів 4 класу були вручені патріотичні картинки-обереги, виконані у техніці «квілінг», з побажаннями на зворотному боці здоров’я, удачі, щастя, миру та найскорішого повернення додому  живими і здоровими.

Статтю підготувала: Бабенко Людмила Григорівна, заступник директора з виховної роботи.