четвер, 16 листопада 2017 р.

Про впровадження проекту «Енергоефективні школи: нова генерація»

Інформуємо про початок упровадження в загальноосвітніх навчальних закладах проекту «Енергоефективні школи: нова генерація».
Для учнів шкіл, які приєднаються до Проекту за допомогою онлайн-платформи дистанційного навчання у 2017-2018 навчальному році, передбачається проведення низки конкурсів і змагань, переможці яких отримають енергоефективні подарунки. Всеукраїнська благодійна організація «Інститут місцевого розвитку» забезпечить технічну і консультативну підтримку всього процесу впровадження навчальних курсів.
Інформацію про проект та реєстрацію загальноосвітнього навчального закладу у проекті розміщено на сайті energyschool.org.ua/. Контактна особа з питань адміністративної підтримки Проекту – Ігор Романюк, тел. 0501538903.
З стислим описом навчального курсу «Основи енергопостачання та енергозбереження» для учнів 6-8 класів і «Абетка з основ житлово-комунального управління» для учнів 9-11 класів розміщено за посиланням: http://fizyka-poltava.at.ua/2017/dodatok_1-opis_navchalnikh_kursiv_oda.pdf.

Опис процедури реєстрації навчального закладу в освітніх курсах проекту «Енергоефективні школи: нова генерація» розміщено за посиланням: http://fizyka-poltava.at.ua/2017/dodatok_2-opis_proceduri_reestraciji.pdf.