вівторок, 20 грудня 2016 р.

Учитель року - 2017 в номінації "Інформатика"

Шашолко Світлана Іванівна, учитель Піщанської гімназії Піщанської сільської ради Кременчуцького району та Ялинцівського НВК Кременчуцької районної ради - серед кращих учителів області.
ВІТАЄМО!
Бажаємо нових успіхів!


5 грудня 2016 року на базі Білецьківського навчально-виховного комплексу відбувся районний етап конкурсу "Учитель року - 2017" в номінації "Інформатика".

Серед учасників цього року:
Проша Григорій Леонідович, учитель інформатики Кам’янопотоківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів ім. М.С.Новохатька Кременчуцької районної ради та Шашолко Світлана Іванівна, учитель інформатики Піщанської гімназії Піщанської сільської ради та Ялинцівського навчально-виховного комплексу Кременчуцької районної ради, які були неодноразовими учасниками та лауреатами конкурсів "Учитель-новатор".

Журі конкурсу:
Голова оргкомітету: завідувач районного методичного кабінету Квашук Ніна Романівна.
Голова журі конкурсу: методист районного методичного кабінету Вишневська Поліна Іванівна.
Члени журі: методист районного методичного кабінету Яременко Олена Вікторівна.
Серед журі також учителі інформатики загальноосвітніх навчальних закладів - неодноразові лауреати, а також переможці конкурсів «Учитель року» в номінації «Інформатика» 2009, 2013, переможці багатьох інших конкурсів, учасники всеукраїнських конференцій і навіть герої  хмарних технологій: 
Шахман Інна Віталіївна, Недогарківська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів,
Петрова Наталія Володимирівна, Максимівський навчально-виховний комплекс,
Брусник Наталія Володимирівна, Білецьківський навчально-виховний комплекс.
Завжди разом! Учасники конкурсу минулих років, слени журі сьогодні.

В програмі конкурсу:
1. Презентація досвіду (представлення конкурсантом власного педагогічного досвіду – до 10 хв) та відповіді на запитання від членів журі щодо теми його досвіду – до 5 хв, 20 балів.
2. Практична робота (захист домашнього завдання – до 7 хв.), 40 балів.
3. Майстер-клас (20 хв), 30 балів.
4. Тестування з фахової майстерності (комп’ютерне, 20 хв), 40 балів.
5.Навчальний проект (захист домашнього завдання- до 7 хв), відповіді на питання журі (до 5 хв), 30 балів.
6. Урок (на базі свого навчального закладу), 50 балів.

-         Цьогорічний конкурс відбувся в стінах Білецьківського НВК не випадково. За доброю традицією учасників приймав у своїй школі переможець попереднього конкурсу «Учитель року-2013» Брусник Наталія Володимирівна, яка звернулась до учасників з вітальним словом та передала естафету.


Конкурс фахової майстерності серед учителів інформатики в районі ніколи не був змаганням конкурентів. Завжди це було учительське свято - демонстрація кращого надбання та обмін досвідом. 
Саме так було і цього разу. 

Під девізом "Досвід і молодість - це вам не жарт. Досвід + молодість - це результат" учасники пройшли конкурсні випробування не змагаючись між собою, а підтримуючи один одного.
В результаті прийняли одностайне рішення, що Кременчуцький район на обласному конкурсі буде представляти Шашолко Світлана Іванівна. 
А 19 грудня 2016 року в Полтавському обласному інституті післядипломної педагогічної освіти імені М.В.Остроградського відбувся відбірковий етап обласного туру конкурсу, в результаті якого представник нашого району увійшла до п’ятірки найкращих учителів області.


Номінація «Інформатика»
ПІБ учасника
Район (місто)
Загальна кількість набраних балів
1.
Шашолко Світлана Іванівна
Піщанська гімназія
63,0
2.
Котлярова Ольга Вікторівна
Полтавська обласна спеціалізована школа-інтернат ІІ-ІІІ ступенів з поглибленим вивченням окремих предметів та курсів при КПК імені А.С.Макаренка
56,3
3.
Бабенко Анастасія Володимирівна
Полтавська загальноосвітня школа №30
52,1
4.
Сердюк Юлія Володимирівна
Горішньоплавнівська СЗОШ №5
49,5
5.
Литвин Олена Володимирівна
Решетилівська гімназія імені І.Л.Олійника
49,3


Бажаємо Світлані Іванівні, постійно відчуваючи підтримку колег, досягати  нових успіхів у професійному зростанні, а також достойно пройти наступний етап конкурсу!