пʼятницю, 2 червня 2017 р.

Весь світ у долонях дитини

Дитинство – це чудова пора сподівань на прекрасне життя та здійснення мрій. У перший літній день в Україні, як і у всьому світі, відзначають добре і радісне свято – День захисту дітей.
Саме у цей святковий день у затишних стінах Ялинцівського СБК відлунав гала-концерт переможців ювілейного п’ятого фестивалю мистецтв для дітей і підлітків «Веселкові береги Дніпра». На свято «Весь світ у долонях дитини» завітали переможці та призери фестивалю, а також учні та педагоги загальноосвітніх навчальних закладів Кременчуцького району, гості, місцеві жителі.
Вітаючи учасників свята заступник голови Кременчуцької районної державної адміністрації Євген Колесник побажав їм наполегливо оволодівати знаннями, творчо мислити, розвивати свої здібності, щоб стати гідними громадянами України, а також міцного здоров'я, успіхів, радісного та змістовного відпочинку під час літніх канікул. І зазначив, що дорослі докладуть усіх зусиль, щоб наповнити дитячі дні казковими враженнями, добрими спогадами, справдженими мріями і сподіваннями.
Найочікуваніший та найхвилюючий момент свята – церемонія нагородження, яку провели заступник голови райдержадміністрації Євген Володимирович Колесник та ініціатор заснування Фестивалю у Кременчуцькому районі Олена Дмитрівна Бичкова, начальники відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту та сектору культури і туризму райдержадміністрації Оксана Григорівна Семерянін та Тетяна Юріївна Гаврикова.
Найпочесніші нагороди – «Гран-прі» отримали солістка Ґава Катерина та юний умілець Пилипенко Денис з Новознам’янського НВК, а також хореорафічний колектив «Азбука» будинку дитячої та юнацької творчості на базі Майбородівської ЗОШ І-ІІ ступенів.
Серед переможців та призерів вихованці гуртків будинку дитячої та юнацької творчості з Малокохнівської та Майбородівської ЗОШ І-ІІ ступенів, Кам’янопотоківської та Вільнотерешківської ЗОШ І-ІІІ ступенів, Білецьківського та Ялинцівського НВК, учні Потоківської, Малокохнівської, Недогарківської ЗОШ, МаксимівськогоНВК, колективи Кам’янопотоківського ЦКіД та Ялинцівського СБК.
На святі було висловлено щиру подяку керівникам творчих гуртків загальноосвітніх шкіл, закладів культури району, будинку дитячої та юнацької творчості, людям, які підтримують талановитих та обдарованих дітей, сприяють самовдосконаленню і самоствердженню юних талантів, розвитку їхніх творчих здібностей.











У той же час юні футболісти району випробовували на міцність та фортуну футбольне поле нещодавно відкритого спортивного майданчика із штучним покриттям. У запеклій боротьбі перемогу вибороли футболісти Кам’янопотоківської ЗОШ І-ІІІ ступенів, другими стали ялинцівські спортсмени, третіми – поточани. Найкращим голкіпером визнано Бадрака Дмитра (Потоківська ЗОШ І-ІІІ ступенів), кращим бомбардиром – Куркіна Владислава (Ялинцівський НВК), кращим гравцем – Пігарєва Костянтина (Кам’янопотоківська ЗОШ І-ІІІ ступенів).



В країну дитинства шляхів не знайти,
Туди не літають швидкі літаки.
Вона навіть не на далеких зірках,
Країна дитинства – в дитячих роках.

Бажаємо усім дітям дитинства щасливого, сонечка манливого, радості в житті та удачі в путі. Впевнено крокуйте до своєї мети! Будьте найкращими серед найкращих!