понеділок, 10 квітня 2017 р.

День благоустрою


08 квітня 2017 року в навчальних закладах  району в рамках щорічної Всеукраїнської акції «За чисте довкілля»   проведено  День  благоустрою.
У заходах з благоустрою взяли участь 776 осіб, із них школярі - 560. Площа прибудинкових територій  навчальних закладів, прибраних під час субботнику - 10,64 га. Ліквідовано несанкціонованих сміттєзвалищ - 5, вивезено сміття, зібраного на несанкціонованих сміттєзвалищах - 11 м3, висаджено 37 кущів, 98  дерев, упорядковано газонів та  квітників 845 м2.
У тому числі зроблено багато корисного:
У Ялинцівському НВК учні впорядковували парк та меморіальний комплекс, разом з головою районної державної адміністрації Безкоровайним А.А. та головою села Ялинці Краплиною О.П. висаджували дерева на території села.


У Малокохнівській ЗОШ І-ІІ ступенів: обрізано сухі гілки на деревах, почищено  узбіччя доріг в районі школи, вивезено сміття з території школи, прибрано братську могилу.
У Потоківській  ЗОШ І-ІІІ ступенів:  побіловано  дерев – 123 шт. та бордюрів – 2 км,  пофарбовано металоконструкції на шкільному стадіоні (футбольні ворота, ворота для міні-футболу, перекладини). Педагоги Потоківської ЗОШ І-ІІІ ступенів та ДЗ «Світлячок» впорядковували  кладовища с.Потоки (упорядковано 3 могили старожилів с.Потоки, здійснено вирубку порослі, вигрібання листя та сміття).

У Садківській  ЗОШ І-ІІІ ступенів: побілено всі дерева, шкільні бордюри, почищено та побілено вуличні бордюри, пофарбовано парапет,  побілено паркан 30 кв.м.  
У Чечелевській  ЗОШ І-ІІІ ступенів:  здійснено обкопування і полив дерев, насадження квітів.

У  Салівській ЗОШ І-ІІІ ступенів: побілка дерев у шкільному саду, бордюрів.
Колектив Кам’янопотоківської ЗОШ І-ІІІ ступенів ім. М.С.Новохатька упорядковував територію кладовища та територію біля пам’ятного знаку жертвам Голодомору 1932-1933рр.
У ДЗ «Ялинка» Кам’янопотоківської сільської ради:  пофарбовано ігрове та спортивне обладнання в кількості 40 одиниць,  розібрано покрівлю та  стару цегляну піч в приміщенні старої котельні,  побілено дерева в кількості 56 штук, побілено бордюри в кількості  217 метрів,  пофарбовано пішохідні переходи на території ДНЗ та ігрові класики.

Працівники відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту впорядковували територію на Деївській горі у с.Садки для проведення  весняних масових заходів для школярів: фізкультурно-патріотичного фестивалю школярів «Козацький гарт» та районного етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри  «Сокіл» («Джура»). 



                                         Підготувала Яременко О.В., методист РМК